L'IES Arnau Cadell celebra el 25è aniversari de la seva fundació


  • Comparteix:

L'IES Arnau Cadell celebra el seu 25è aniversari amb unes jornades plenes d'activitats. La commemoració, que es realitzarà els dies 28, 29 i 30 d'abril, vol ser un espai de trobada de totes les persones que han estat vinculades al centre durant aquests 25 anys.

Els actes començaran el dia 28 amb una vetllada dedicada a ex-alumnes i ex-mestres que es realitzarà a l'Aula Magna del Centre. La trobada també servirà per presentar la revista commemorativa que el centre ha editat amb motiu del 25è aniversari, així com samarretes i fotografies d'aquest període.

Dimarts arriben les activitats adreçades als alumnes, com ara una plantada d'arbustos, visita al planetari i una demostració de cuina escolar. Tampoc hi faltaran una exposició dels cartells anuals i tot tipus de propostes esportives. A més. els alumnes, pares i professors estan convidats a un dinar.

EI dimecres dia 30, els actes commemoratius es tanquen amb l'acte oficial de celebració, amb la recepció a les autoritats locals. Per celebrar els 25 anys de vida que compleix l'Arnau Cadell, es plantarà un arbre cedit per l'Ajuntament. Els interessats poden obtenir més informació a la plana web del centre,' www.xtec.es/iesarnaucadell'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.