El santcugatenc Víctor Alexandre publica un llibre en col·laboració amb l'actor Joel Joan


  • Comparteix:

L'escriptor i periodista santcugatenc, Víctor Alexandre, i l'actor Joel Joan han publicat un llibre sobre els catalans i l'Estat espanyol. 'Despullats' és el títol d'aquesta obra, ja a la venda, que inclou un apèndix amb diversos articles dels autors.

Després de 'Jo no sóc espanyol' i 'Despullant Espanya', Víctor Alexandre torna a abordar el nacionalisme català en el seu darrer llibre, titulat 'Despullats'. En aquesta ocasió, el periodista santcugatenc comparteix autoria amb l'actor i co-director de la companyia de teatre Kràmpack, Joel Joan.

Els autors es coneixen des de 1998, concretament, des que Joan va publicar un article d'opinió al diari 'Avui', en el qual reflexionava sobre el llibre 'Despullant Espanya', escrit per Alexandre. Un article que va provocar una allau de cartes al rotatiu, cosa que va posar en contacte l'artista i l'escriptor. A banda de parlar de Catalunya, 'Despullats' aborda altres temes interessanst. Els explica el propi Alexandre:

Víctor Alexandre

Parlem de coses que afecten a tot el món


'Despullats' consta de tres capítols, que es corresponen als tres dies que Alexandre i Joan van parlar dels catalans, de l'Estat i de tot allò que els venia al cap. L'obra, a més, inclou un apèndix amb sis articles d'opinió dels autors. Alexandre ha comentat que la societat catalana ha estat, fins fa poc, molt adormida en determinats temes:

Víctor Alexandre

Aquest país està profundament dormit


D'altra banda, Alexandre encara té pendent la publicació del llibre de ficció 'El somriure de Burt Lancaster'. A més, l'autor ha avançat a Ràdio Sant Cugat que té en cartera una nova obra que sortirà, segons les previsions, al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.