Més de 150 joves han presentat ja la sol·licitud per optar a un pis de lloguer de Promusa


  • Comparteix:

Més de 150 joves han presentat la sol·licitud per optar a un dels pisos de la primera promoció pública en règim de lloguer a Sant Cugat, en només dues setmanes. Més d'un 90 per cent de les pre-inscripcions s'han fet a través d'Internet, i només una desena s'han presentat en persona.

Des de l'Ajuntament es valora molt positivament aquesta resposta dels joves de Sant Cugat, que reafirma la necessitat d'adequar l'oferta municipal d'habitatges a la demanda dels joves. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, subratlla que l'enquesta que han d'omplir els candidats a l'hora de pre-inscriure's permetrà conèixer millor les necessitats reals del jovent:

Jan Carbó

Les dades de l'enquesta ens donaran una informació important per fer les futures promocions de lloguer


Les pre-inscripcions permetran optar a un dels 40 pisos de la primera promoció de lloguer que construeix Promusa darrere el Monestir. Actualment l'empresa municipal també té en marxa la construcció de tres promocions de lloguer més, al centre de Mira-Sol, a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i les antigues casetes dels mestres de la Floresta. A més hi ha dos projectes pel turó de Can mates i del Parc Central que ja estan en projecte, un cop la Comissió d'Urbanisme de Catalunya ha autoritzat fer habitatge de lloguer en zones d'equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.