L'Ajuntament constitueix un grup de seguiment de la grip A a la ciutat


Temes relacionats

El Capio HGC atén 29 casos de grip A des de juliol ( 7/set/09)

La Federació de Municipis demana a la Generalitat que es vacuni contra la grip A els treballadors municipals (21/ago/09)

Els CAP de Sant Cugat confirmen un únic cas positiu de grip A en el que portem d'estiu (19/ago/09)

Carles Martí (CAP Sant Cugat): 'No hi ha alarma social per la grip A a la ciutat' ( 1/ago/09)


  • Comparteix:

Els CAP i el Capio HGC ja apliquen protocols de control

Els CAP i el Capio HGC ja apliquen protocols de control

L'Ajuntament ha constituït un grup de seguiment de la grip A a Sant Cugat integrat per responsables de diverses àrees municipals i autoritats sanitàries. El dispositiu, coordinat amb el departament de Salut de la Generalitat, farà el seguiment de la situació epidemiològica i oferirà a la població informació veraç i realista sobre l'impacte de la grip A a la ciutat.

Presidit per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, el grup està format per responsables de diversos àmbits municipals, un tècnic de Protecció Civil, el director del sector sanitari del Vallès Occidental, els directors dels dos CAP del municipi i el coordinador de les farmàcies de Sant Cugat.

L'objectiu és seguir de prop l'evolució de la grip A al municipi i ajudar a implementar a nivell municipal les actuacions marcades pel departament de Salut i el Ministeri de Sanitat, les dues administracions responsables de gestionar les incidències que pugui causar aquesta grip a la població.

El grup, que es reunirà de forma periòdica, disposarà en tot moment d'informació precisa sobre la realitat epidemiològica i s'encarregarà d'oferir a la població informació veraç i realista sobre la grip nova.

L'Ajuntament subratlla que la creació d'aquest grup de seguiment no respon a una situació d'emergència, ja que els casos de grip A que s'han registrat al municipi són 'escassos'. Segons el consistori, es tracta d'una actuació preventiva per estar preparat en cas d'un agreujament de l'epidèmia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.