Les Planes dóna el tret de sortida a quatre dies de Festa Major


  • Comparteix:

La Festa Major de les Planes ha començat aquest dijous amb el pregó, que enguany ha anat a càrrec del director tècnic del Pla de Barris, Francesc Serra. És la primera celebració al districte amb els treballs de la Llei de Barris ja començats en una festa que s'allargarà fins diumenge. Avui, a partir de les nou del matí, començarà a rodar la pilota al torneig de futbol sala. Una hora més tard, a les deu, començarà el de petanca.

La tradicional missa de la Mare de Deu ha donat el tret de sortida a la festa al casal del Pi de Can Borrull, d'on seguidament ha sortit la cercavila que ha recorregut el barri fins a la plaça de la Creu d'en Blau. Un cop allà, el director tècnic del Pla de Barris, Francesc Serra, ha llegit el pregó.

Francesc Serra

Després d'aquest pla, les Planes serà un refernet per Sant Cugat i pel Vallès.


Avui, a partir de les nou del matí, començarà a rodar la pilota al torneig de futbol sala. Una hora més tard, a les deu, començarà el de petanca. Durant el matí, els més petits podran gaudir entre les onze del matí i les dues del migdia d'inflables, d'un brau mecànic i de la festa de l'escuma. Al punt del migdia s'inaugurarà l'exposició de l'Associació de les Arts.

A la tarda, torna l'esport amb el campionat de ping-pong al Centre Cívic del Molí, on també se celebrarà el campionat de parxís i dòmino. A les set, l'UREF acollirà la representació de 'Ganes de renyir', la proposta de teatre a la fresca. L'orquestra Sabor Sabor oferirà el ball de fi de festa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.