Reoberta al trànsit la rambla Jacint Verdaguer


Temes relacionats

La remodelació de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer estarà enllestida abans del previst, segons Turu (15/jun/09)

La primera fase de les obres a la rambla Jacint Verdaguer començaran el mes vinent (26/mar/09)


  • Comparteix:

La rambla, abans del canvi d'imatge

La rambla, abans del canvi d'imatge

Ja s'ha reobert al trànsit la rambla Jacint Verdaguer, a Valldoreix. Les obres han finalitzat dos mesos abans del previst i han escurçat l'ample de la via per reduir la velocitat del trànsit rodat de la zona.

En els treballs, també s'ha ampliat la vorera del costat sud de la via per facilitar el pas de vianants per instal·lar un carril bici que en el futur ha de travessar tot Valldoreix fins a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). A més, s'ha construït una zona d'aparcament per facilitar l'estacionament als compradors del comerç local.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha explicat a Cugat.cat que s'ha fet un esforç per obrir la via abans de l'inici del curs escolar.

Montserrat Turu

La prioritat era obrir la rambla abans de l'inici del curs. Era complicat però s'hi ha treballat durant tot l'estiu.


El projecte també ha millorat el servei d'enllumenat públic amb la instal·lació de nous fanals que milloren la il·luminació de la via tant per a vianants com per a vehicles. També s'han millorat les xarxes d'electricitat de baixa tensió, de telecomunicacions, de clavegueram pluvial i d'aigua potable.

El projecte d'urbanització de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer s'ha finançat, a petició de l'EMD de Valldoreix, pel Fons Estatal d'Inversió Local promogut pel govern espanyol. En total l'actuació ha tingut un cost de 1.100.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.