L'Ajuntament assegura que el Yesterday no reuneix les condicions per ser una discoteca


  • Comparteix:

Imatge del personal de Yesterday davant l'Ajuntament

Imatge del personal de Yesterday davant l'Ajuntament

El local nocturn Yesterday assegura que l'Ajuntament no els vol concedir la llicència de discoteca malgrat, diuen, 'complir tots els requisit necessaris'. En canvi, el consistori remarca que aquest espai només compleix la normativa per ser bar musical.

Segons els responsables de Yesterday, el seu local va seguir les reformes demanades per l'Ajuntament per ser una discoteca però ara, un cop fetes les reformes, el consistori es nega a donar-los la llicència.

El portaveu del bar musical, David, reclama que el consistori deixi de posar-los impediments per fer la seva feina. Són declaracions a Cugat.cat.

david

Són tantes les contradiccions de l'Ajuntament que sentim que ens prenen el pèl. Nosaltres només demanem que ens deixin treballar tranquils i oferir un bon servei.



Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Mobilitat, Marta Subirà, replica als propietaris del local que Yesterday no compleix els requisits per ser una discoteca en declaracions a Cugat.cat.

Marta Subirà

És cert que Yesterday ha fet millores per ser un bar musical, però si vol obtenir la llicència de discoteca haurà d'adaptar les seves instal·lacions als requeriments que marca la llei.







Els responsables de Yesterday diuen que es manifestaran cada dia davant de l'Ajuntament fins a obtenir la llicència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.