La Generalitat incrementa un 30% l'aportació a l'Ajuntament en l'àmbit de serveis socials


  • Comparteix:

Lluís Recoder, a la dreta, i Josep González durant la presentació del conveni

Lluís Recoder, a la dreta, i Josep González durant la presentació del conveni

L'Ajuntament rebrà aquest any més d'un milió d'euros de la Generalitat per tirar endavant projectes de serveis socials. Així es desprén del conveni de col·laboració signat aquest dimecres entre les dues administracions. L'aportació del govern és enguany un 30% superior a la que el consistori va rebre en l'anterior conveni.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que aquestes ajudes són necessàries tenint en compte el marc social de crisi pel que passen molts ciutadans. Recoder ha destacat que amb aquest conveni es podrà millorar l'atenció social bàsica, entre d'altres serveis.

Lluís Recoder

Millorarem els nostres serveis com l'atenció social bàsica o l'atenció a la dona i les famílies monoparentals. Podrem millorar la feina.









El director dels serveis territorials del departament d'Acció Social i Ciutadania de les comarques de Barcelona, Josep González, ha explicat que l'objectiu d'aquest protocol és descentralitzar aquests serveis perquè els ens locals disposin de més independència.

En aquest sentit, González ha dit que enguany s'ha canviat el model de relacions entre les dues administracions i s'ha apostat per un conveni que garanteix més estabilitat.

Josep González

Deixem enrere un model de relació de subvenció anual per passar a un conveni plurinanual que ens permet estabilitat.




L'objectiu de la Generalitat és professionalitzar els serveis socials i que a finals d'aquest any Sant Cugat disposi de dos educadors socials per a cada 15.000 habitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.