Els veïns del carrer de la Creu continuen la lluita per aconseguir la vianantització


  • Comparteix:

Els veïns del carrer de la Creu continuaran reivindicant la vianantització del carrer, malgrat que aquest ja s'hagi obert al trànsit. El col·lectiu considera que la vianantització d'aquest carrer no suposaria un cost excessiu per l'Ajuntament, després d'haver estat nou mesos remodel·lant la via.

El remodelat carrer de la Creu ha quedat obert definitivament a la circulació aquest diumenge. De res han servit les més de 200 signatures demanant la vianantització del carrer, ni les reunions que aquests han mantingut amb l'Ajuntament. Malgrat tot, els veïns afectats continuaran aquesta lluita fins que s'acompleixin les seves demandes. Escoltem Joan Amador:

Joan Amador

Tant si hi ha un canvi de govern com si no, continuarem les nostres reivindicacions


Recordem que davant la polèmica que va generar la remodelació del carrer, l'alcalde va afirmar que el projecte d'adequació va comptar amb l'aprovació de la majoria dels veïns. El següent acte reivindicatiu d'aquests veïns del carrer de la Creu es farà durant la Diada de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.