Sant Cugat entra en alerta pel risc de pluges


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha activat la situació de prealerta pel risc de pluges previst per les properes hores. Les precipitacions poden anar acompanyades de tempesta i també és possible que, localment, es registrin fortes ratxes de vent i calamarsa. El consistori ja ha començat les tasques preventives per evitar incidències. Cugat ràdio (91.5 FM) donarà informació puntual sobre l'evolució de l'alerta per pluges i seguirà de prop les possibles incidències.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de situació meteorològica de nivell 1 per pluja. De la seva banda, el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha activat la fase d'alerta del pla especial d'emergències per inundacions, l'Inuncat, en previsió de les fortes precipitacions que s'esperen per a les pròximes hores.

Diverses àrees municipals han començat ja a actuar en les tasques preventives per minimitzar el risc i evitar incidències. L'Ajuntament recomana a la ciutadania que segueixi en tot moment els consells per risc de pluja i inundacions.

Cugat ràdio (91.5 FM) donarà informació constant sobre l'evolució de l'alerta per pluges i seguirà de prop les possibles incidències que es produeixin, que també es podran seguir al diari electrònic Cugat diari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.