L'art, l'esport i la gastronomia, protagonistes avui de la Festa Major de Valldoreix


Temes relacionats

Valldoreix arrenca el gruix de Festa Major amb un pregó reivindicatiu (19/set/09)


  • Comparteix:

La Fira d'Artesans, un dels atractius de la Festa Major

La Fira d'Artesans, un dels atractius de la Festa Major

Els valldoreixencs tornaran a gaudir aquest dissabte del tradicional concurs de paelles i el sopar popular, així com dels concursos esportius i les exposicions artístiques en el penúltim dia de festa grossa. La Principal de la Bisbal amb el ball de la Festa Major i la Festa Jove posaran el punt final a la jornada, on la cercavila i la fira d'artesans seran alguns dels plats forts.

Les activitats d'aquest dissabte de Festa Major al territori començaran a les deu del matí amb la mostra de Firart i el taller de dibuix i pintura, tots dos al Casal de Cultura. En aquest mateix espai també es podrà veure l'exposició dels treballs presentats al concurs de cartells de Festa Major, el lliurament de premis del qual es durà a terme a dos quarts de dotze. Un any més, la Fira d'Artesans de Valldoreix i la trobada d'Associacions Veïnals i Mediambientals i Entitats Culturals també seran presents a la celebració durant tot el matí.

La seu Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix serà l'escenari del concurs de tir i del tret de sortida a la festa d'esport al carrer, que es desenvoluparà a la rambla Jacint Verdaguer, a la plaça Pompeu Fabra i a la zona esportiva.

A les dues del migdia arribarà una nova edició del concurs de paelles, i a la tarda serà el torn del cercavila i la ballada de gegants, que començarà a les sis a l'estació dels FGC.

La música també tindrà el seu espai durant la tarda amb la ballada de sardanes de la Cobla Amoga a les set, a la plaça Casal de Cultura. I els amants del gospel, una hora més tard, podran assistir a un concert a l'església protestant.

Per tancar la jornada, els valldoreixencs podran gaudir del sopar popular i del ball de Festa Major amb la Principal de la Bisbal al Casal de Cultura a les vuit. Els més joves podran allargar la celebració ballant fins les tres de la matinada amb la Festa Jove a la Pista Verda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.