Èxit de participació a la tómbola organitzada per l'Associació de Familiars d'Alzheimer Vallès Occidental


  • Comparteix:

veïns de Sant Cugat a la tómbola pels malalts d'Alzheimer

veïns de Sant Cugat a la tómbola pels malalts d'Alzheimer

La tómbola pels malalts d'Alzheimer aconsegueix més de mil donacions aquest dissabte en la seva vuitena edició. Entre els regals més originals destaquen una neteja bucal gratuïta i invitacions als millors restaurants de la ciutat. Les plantes però, s'emporten el protagonisme d'aquesta jornada destinada a recaptar fons.

Veïns, comerciants i empresaris aconsegueixen batre el rècord de donacions a la tómbola organitzada per l'Associació de Familiars d'Alzheimer Vallès Occidental (AFA). Durant tot l'any, l'associació ha rebut els regals que en aquesta edició arriba al miler amb l'objectiu de recaptar fons per ajudar als familiars dels malalts que pateixen Alzheimer. La tómbola suposa per a l'associació la principal font d'ingressos.

La tinenta d'alcalde, Carmela Fortuny, destaca la importància d'aquestes donacions.

Carmela Fortuny

Hem d'agrair a tots aquells que han donat gratuïtament aquests regals per ajudar a l'associació a recaptar fons que són tant necessaris.


La tómbola solidària és una de les activitats emmarcades dins del Dia Mundial de l'Alzheimer que se celebra el 21 de setembre. A banda de la recaptació de fons, la informació a familiars i ciutadans és un dels altres objectius que l'associació ha portat a terme al llarg de l'any.

La presidenta de l'AFA, Isabel Martínez, explica on es destinen els diners aconseguits a la tómbola.

Isabel Martínez

La tómbola serveix per preparar tallers formatius destinats als familiars dels malalts d'Alzheimer així com recolzament psicològic i legal.







Els actes per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer clouran el proper dimarts 6 d'octubre amb la xerrada 'Conviure amb l'Alzheimer' al Club Muntanyenc (CMSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.