El Centro Castellano-Manchego distingeix l'alcalde com a 'Quijote' de l'any


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta l'alcalde, Lluís Recoder, i el president del Centre Castellano-Manchego, Manuel López

D'esquerra a dreta l'alcalde, Lluís Recoder, i el president del Centre Castellano-Manchego, Manuel López

El Centre Castellano-Manchego celebra els 22 anys d'existència amb unes jornades commemoratives. El dinar amb les autoritats, que ha tingut lloc aquest dissabte, ha aplegat un centenar de persones i ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, distingit enguany com a 'Quijote' de l'any. El Centre, que compta amb gairebé 200 socis, pretén, amb jornades com aquesta, introduir a la ciutat els costums i la gastronomia típica de Castella La Manxa.

Les jornades compten també amb una conferència prevista per aquest dimecres, l'actuació d'un monologuista castellano-manxec el divendres i un sopar d'honor que clourà les festes el dissabte 3 d'octubre.

El president del Centre Castellano-Manchego, Manuel López, ha explicat quina és la funció de l'entitat a Sant Cugat.


Manuel López

Volem aportar tot allò que estigui dins de les nostres arrels: la gastronomia, els balls i tot el què depengui de Castella La-Mancha. Creiem que és bo per Catalunya.



Cada any el centre fa un reconeixement a una personalitat especial de la ciutat, nomenant-lo 'Quijote'. Enguany, el guardó ha estat per l'alcalde, Lluís Recoder, que s'ha mostrat molt satisfet per aquesta menció. Recoder també ha valorat molt positivament l'acció del Centre Castellano-Manchego a la ciutat.


Lluís Recoder

És una entitat de gent molt ben disposada, arrelats a Sant Cugat. Cada any designen el Quijote. Enguany m'ha tocat a mi i estic encantat.



Tot i que el Centre compta amb gairebé 200 socis, la direcció considera que és necessari atraure la gent jove per tal 'd'aportar sang nova a l'entitat'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.