Els valldoreixencs responen a les propostes de Festa Major impulsades per les entitats locals


  • Comparteix:

La pedalada reuneix les famílies valldoreixenques per la Festa Major

La pedalada reuneix les famílies valldoreixenques per la Festa Major

Els valldoreixencs han estat els protagonistes de la seva Festa Major d'enguany, que ha posat el punt i final aquest diumenge. La retallada del pressupost per a la festa grossa ha fet que l'EMD adjudiqués les activitats previstes a artistes i entitats de Valldoreix. Això però, no ha fet minvar l'assistència de tot tipus de públic, una resposta que l'organització ha qualificat d'èxit rotund. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, destaca la principal novetat d'enguany de la Festa Major.




Montserrat Turu

A causa de la contenció pressupostària, la majoria d'actuacions les han protagonitzat artistes de Valldoreix. Ha estat un programa dens, variat, per a tots els públics i amb molta participació.


El programa festiu ha concentrat activitats variades i per a públics de totes les edats. El Concurs de Paelles del Casal d'Avis, els jocs esportius per a infants i els concerts per al jovent són algunes de les activitats més destacades que han tingut lloc durant aquest cap de setmana.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat l'alta participació de les activitats.

Lluís Recoder

A les activitats en les que he estat hi havia força gent i ambient festiu. Amb aquesta Festa Major tanquem el cicle de les grans festes majors de Sant Cugat.






Amb la Festa Major de Valldoreix es posa el punt i final al cicle de festes majors de Sant Cugat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quina cara que te la Turu. Contenció pressupuestària !!!.El problema es que es gasta els diners en recursos i advocats per tots els merdes que ella genera i a sobre retalla(i no es veritat) la partida de la Festa Major.Deixi de fer victimisme i no gasti els recursos de la EMD alegrement,anomemenant carrecs de confiança "INNECESARIS" a 60000 € al any.Mes honestitat Sra Turu.

Antoni. Enviat el 21/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.