CAVIS surt al carrer en motiu del Dia Internacional de l'Alzheimer


  • Comparteix:

La Coordinadora Interinstitucional d'Atenció a l'Ancianitat (CAVIS) ha sortit aquest dillus al carrer per donar a conèixer la seva tasca. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha visitat la parada, situada als Quatre Cantons, on ha destacat la trajectòria de l'entitat. Coincidint amb el Dia Internacional de l'Alzheimer, voluntaris de CAVIS han repartit tríptics informatius referents a la malatia i als objectius de l'entitat.

Aquest dilluns, coincidint amb el Dia Internacional de l'Alzheimer, voluntaris de CAVIS han instal·lat una taula informativa als Quatre Cantons. L'entitat facilita tasques diàries a persones grans poden ser molt feixugues com acompanyar-los al metge, anar a buscar receptes i, fins i tot, fer companyia a persones que estan soles.

La presidenta de CAVIS, Rosa Ribas, recorda la trajectòria de l'entitat a la ciutat.

Rosa Ribas

A Sant Cugat la malaltia no es coneixia. L'any 1995 vam posar la primera taula informativa. Vam fer una tasca pedagògica.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat la feina feta des de la coordinadora.

Carmela Fortuny

Hem de celebar iniciatives com la de CAVIS: Informant als santcugantencs, atenent persones afectades i promovent voluntariat.






La coordinadora integra diverses entitats de la ciutat com la Llar d'Avis de la Parròquia, Càritas i Creu Roja, entre d'altes, i té per objectius millorar les condicions de vida de l'ancianitat així com promoure el voluntariat i el compromís solidari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.