La col·lecció de cromos sobre Sant Cugat als anys 50 es podrà completar fins a l'octubre


Temes relacionats

Un àlbum de cromos recupera el passat de Sant Cugat i fomenta el comerç a la ciutat (13/jun/09)


  • Comparteix:

L'àlbum de cromos és un recull de fotografies de Joan Cabanes

L'àlbum de cromos és un recull de fotografies de Joan Cabanes

'Retalls d'història', l'àlbum de cromos que recull fotografies del Sant Cugat dels anys 50, es podrà completar fins a l'octubre. Aquesta iniciativa, impulsada per l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir, es compon de tot un seguit d'imatges de l'artista Joan Cabanas que il·lustren la ciutat en la postguerra. L'associació ha repartit més de 800 àlbums entre els ciutadans i es mostra molt satisfeta per l'èxit de la iniciativa.

La col·lecció es compon d'un centenar de cromos amb fotografies extretes de l'arxiu particular del fotògraf Joan Cabanes. Cada establiment disposa d'un cromo determinat, que dóna als col·leccionistes quan aquests es dirigeixen al comerç. Un cop obtingut el cromo, el botiguer marca a la butlleta del participant el número del cromo que ha cedit. L'últim cromo de la col·lecció s'ha d'anar a recollir a l'ajuntament, on s'omple també una butlleta per participar en el sorteig de vals de compra a les botigues del barri. El guanyador s'anunciarà el 24 d'octubre.

El president de l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir, Jaume Valls, explica per què han decidit allargar el termini per completar la col·lecció. Són declaracions a Cugat.cat.

Jaume Valls

Hem allargat la iniciativa fins a l'octubre perquè tothom pugui acabar la col·lecció. Ha tingut molt d'èxit i hi ha molta gent involucrada.




Els comerciants del barri del Monestir s'han mostrat molt satisfets per l'èxit que ha tingut la iniciativa i no descarten una segona edició amb noves fotos del mateix artista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.