L'exposició de la cultura ibera obre les portes a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Divulgar com vivia la civilització ibera és l'objectiu de l'exposició que acull aquests dies la plaça d'Octavià. A través de plafons, reproduccions i audiovisuals, la mostra explica com era la societat, la religió i l'organització política dels pobles ibers. La mostra, organitzada per l'Obra Social 'la Caixa', es pot visitar fins el 27 d'octubre.

A les instal·lacions de la plaça d'Octavià es poden veure reproduccions d'habitatges, tombes i forns ibers, entre d'altres estructures. La mostra conté també objectes quotidians de la civilització que va estendre's al llarg de la costa mediterrània de la península entre els segles VI i II abans de la nostra era, en època preromana.

En la seva inauguració, el comissari de la mostra, Lluís Batista, assegura que l'exposició ofereix una visió global dels ibers.

Lluís Batista

A la mostra oferim una visió general dels ibers: expliquem com vivia aquesta civilització, com feia ceràmica, com menjaven...


Una casa ibera reconstruïda, una tomba i un taller de terrissaire són alguns dels atractius de l'exposició. L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que es una mostra dirigida a tota la població.

Lluís Recoder

Podran visitar aquesta mostra tant un erudit com un nen amb la seva família.



La mostra es podrà visitar de dimarts a divendres, de dos quarts d'una a dues del migdia i de sis de la tarda a nou del vespre. Els caps de setmana, la carpa estarà oberta d'onze del matí a dues del migdia i de sis de la tarda a nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.