'Res com el Vallès' torna a Cugat ràdio aquest dissabte


  • Comparteix:

El programa s'emet els dissabtes de deu del matí a dos quarts de dotze del migdia

El programa s'emet els dissabtes de deu del matí a dos quarts de dotze del migdia

Aquest dissabte torna a Cugat ràdio el programa de divulgació i promoció turística 'Res com el Vallès', promogut pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental. Després del parèntesis estival, l'espai s'emetrà a les 11 emissores municipals que actualment l'emeten de forma consorciada. A Cugat ràdio s'emet d'onze del matí a dos quarts de dotze del migdia.

El programa presentat per Francesc de la Torre fa cada setmana un repàs de l'actualitat turística del Vallès Occidental, fent propostes i donant a conèixer el patrimoni natural, gastronòmic i cultural de la comarca. Des del seu naixement, se n'han emès més de 100 edicions i ha aconseguit consolidar-se a les graelles les emissores municipals del Vallès Occidental com un exemple d'aprofitament de sinèrgies entre les diferents ràdios.

El programa es distribueix també pel sistema de podcàsting, que permet la subscripció a continguts sonors via internet, de manera que les diferents edicions del programa es descarreguen sistemàticament i automàticament als ordinadors dels usuaris. Per aprofitar el sistema de podcàsting, cal disposar de la darrera versió dels navegadors convencionals o bé de programes com iTunes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.