Una trentena de passatgers sense bitllet bloquegen durant una hora la circulació de trens de rodalies Renfe


  • Comparteix:

Agents dels Mossos i personal de Renfe han pogut atrapar una quinzena de persones / font: www.3cat24.cat

Agents dels Mossos i personal de Renfe han pogut atrapar una quinzena de persones / font: www.3cat24.cat

Una incidència a una via de Renfe a l'estació de Sants ha tingut paralitzada, durant una hora, la circulació de tots els trens de Rodalies, entre ells la línia C7 que passa per Sant Cugat. Segons ha explicat el portaveu de Renfe, Antoni Carmona, a 'Els matins' de TV3, una trentena de persones que viatjaven sense bitllet en un tren de mitjana distància han saltat del comboi quan el revisor els l'ha demanat i s'han escapat per l'interior dels túnels. Immediatament després, els Mossos d'Esquadra han obligat a aturar la circulació dels trens, que ja s'ha restablert, i s'ha iniciat una persecució dins dels túnels.

Un responsable de Renfe explica com han anat els fets. Són declaracions a Catalunya informació.

Responsable de Renfe

El revisor ha demanat els bitllets i aquest grup no el portava. El treballador ha avisat a seguretat i quan han arribat a Sants el grup ha marxat correns.



Poc després, els agents i el personal de Renfe han pogut atrapar una quinzena de persones. Després d'interrogar-los, els agents els han detingut i se'ls han endut cap a comissaria.

Un testimoni dels fets ha explicat com ha anat la persecució.

Testimoni

Han saltat de via en via. Han trigat com mitja hora en agafar-los.



Quan han pogut arribar a l'estació, els passatgers han reclamat el preu del bitllet pel retard. La companyia ferroviària ja ha advertit que no els pagaran perquè no és responsabilitat seva.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta incidència no és tan greu com el que ha ocorregut aquesta nit a St Cugat: Molts cotxes han aparegut aquest matí, dins els parkings de diverses Comunitats, amb els vidres trencats, sense robar res de dins, pel simple gust d'actuacions de vandalisme. Ja ni a casa podem estar tranquils!! Veiam si informeu d'alguna cosa. I Veiam si l'Ajuntament i les autoritats, prenen mides per tal que fets com aquests no es repeteixin.

Teresa. Enviat el 25/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.