L'Associació de Veïns de Coll Favà denuncia la contaminació acústica i lumínica del camp de futbol


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de Coll Favà ha denunciat la contaminació acústica i lumínica que provoca el complex esportiu del barri. Els veïns demanen a l'Ajuntament solucions que passen per la instal·lació de pantalles acústiques o la renovació del paviment de les zones limítrofes al centre esportiu.

Els veïns asseguren que la zona esportiva de Coll Favà provoca una forta contaminació lumínica, perquè els llums dels camps continuen enceses mes enllà de dos quarts d'11 de la nit. Segons l'associació de veïns, la il·luminació del camp de futbol genera molts problemes, tal com explica el president de l'associació, José Antonio Jorques:

Josep Antoni Jorques

Els focos s'haurien d'apagar a les 10 de la nit


D'altra banda, el fet que la Generalitat hagi iniciat un estudi sobre contaminació acústica al barri a instàncies de l'Ajuntament els fa sospitar que se sobrepassa el límit permès per les ordenances municipals. Els veïns es queixen del soroll que provoca el centre esportiu i el del trànsit que genera als voltants. La ronda Nord, l'avinguda Francesc Macià o el carrer Salvador Espriu són alguns dels carrers més afectats. Els veïns demanen responsabilitats al consistori:

Josep Antoni Jorques

Tenim constància clara i provada de que l'impacte acústic és important a Coll Favà


L'associació confia en la bona voluntat de l'Ajuntament per trobar solucions al problema el més aviat possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.