La Fanoc carrega contra la pujada de l'IVA

Logo de la Fanoc

Societat

Publicat el 29/set/09 per Adria Claramunt

L'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc), amb delegació a Sant Cugat, troba 'injust' l'augment de l'IVA anunciat aquest cap de setmana pel govern espanyol perquè considera que 'perjudicarà greument l'economia familiar'. La Fanoc mostra el seu rebuig a una mesura que 'castiga' especialment les famílies que més consumeixen i considera que és una mostra més que les nombroses 'no interessen'.

El delegat de la Fanoc a Sant Cugat, Josep Manuel Prats, ha explicat que un impost sobre el consum lògicament castigarà més els que més consumeixen com és el cas de famílies nombroses. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Manuel Prats

Una família que té més capacitat de consumir queda més castigada. Aquella promesa que pagaria més qui més té no és veritat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La Fanoc, a més, considera injust que els ciutadans hagin de ser els que solucionin el dèficit dels diners públics i ha lamentat que no és destinin més recursos a polítiques socials. En aquest sentit, Prats ha criticat les mancances de la llei de la dependència, amb milers de famílies esperant encara l'arribada de les ajudes promeses.