El president de la Fundació Sant Cugat acusa la Plataforma per l'Autodeterminació de 'manipular' la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Domènec Miquel

Domènec Miquel

El president de la Fundació Sant Cugat, Domènec Miquel, acusa algunes entitats de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació de voler 'manipular' la comissió de la Festa de Tardor. En declaracions a Cugat ràdio, Miquel ha assegurat que membres d'aquest col·lectiu intenten 'polititzar' l'edició d'enguany de la festa centrant-la en la consulta sobre la independència que volen promoure a Sant Cugat.

Domènec Miquel ho ha fet públic aquest dimecres en la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Cugat ràdio (91.5 FM).

Domènec Miquel

Els membres de la Plataforma són representants d'entitats a la Festa de Tardor i han intentat una manipulació clara i evident.









Segons Miquel, les entitats de la Plataforma per l'Autodeterminació han proposat que el lema de la festa sigui 'Consulta és democràcia' i també volen que la conferència inaugural abordi aquesta qüestió.

Pel president de la Fundació Sant Cugat, aquesta orientació política s'allunya del contingut local que ha de tenir la Festa de Tardor.

Domènec Miquel

La Festa de Tardor és una festa local i no cal polititzar-la amb reivindicacions que superen l'àmbit local.




Segons el president de la Fundació Sant Cugat, entitat que forma part de la comissió de la Festa de Tardor, hi ha alguns col·lectius que han abandonat la comissió per aquest intent de 'politització'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I quan es parla de Torre Negra no es polititza? I quan es parla del pla d'equipaments? O només es parla de politizar quan es tracta d'alguna qüestió políticament incorrecta?

Marcel. Enviat el 30/set/09


tot, per desgràcia, és polítitzat. El senyor Domènec Miquel és un burgesot còmplice de Nuñez Y Navarro, que hauria de dimitir com a president de la fundació st.cugat per posar per davant els seus interessos econòmics a Torre Negra

Genís. Enviat el 30/set/09


Vergonyós Sr Domenec Miquel, vergonyós ! la festa de la tardor tria sobiranament el lema i la temàtica que desitja, i un referèndum té una afectació local ... si a vostè no li agrada és una altra cosa, menys mal que vostè no és polític perquè amb aquests tics dictatorials no aniriem bé ... no l'he sentit queixar-se quan s'ha dedicat la festa de la tardor a parlar del canvi climàtic o de la construcció ... o es que no són aquestes temes en certa manera supr-locals ? lo seu és el sectarisme'ideològic !!!

Anna Galí. Enviat el 30/set/09


Segons tinc entès senyor Domènec Miquel, vostè ni hi era a la reunió!!! De quina mena de manipulació parla? O és que la Fundació Sant Cugat no està polititzada i \"manipulada\" pel PSC? Vergonyós

santcugatenc. Enviat el 30/set/09


Des del meu punt de vista, una consulta municipal és un tema tant local com qualsevol dels altres temes que ha tractat la Festa de Tardor. Quin mal hi ha en què entitats participants de la Festa proposin lemes? O és que només són bons lemes proposats per persones i entitats (com la Fundació) clarament vinculats a ICV i el PSC? Em preocupa la histèria amb la que alguns dels que s'embolcallen amb la bandera de la democràcia i la participació, s'estan agafant el tema de la consulta.

bernat. Enviat el 1/oct/09


a bones hores diu q no s'ha de polititzar!! hauria d'estar prohibit q hi participés qualsevol partit polític!

David. Enviat el 1/oct/09


Jo estava a la reunió i puc asegurar que ningú va manipular res. Tothom va poder expressarse de forma lliure. La pregunta es a qui pot molestar el tema de una consulta per la independencia de nostr pais ?

Joanet. Enviat el 1/oct/09


La festa de la tardor precisament ha estat sempre polititzada, on hi han hagut les paradetes del partits politics i diferents entitans del poble representant diverses tendencies. Perquè ara no es pot incloure-hi la plataforma per la autodeterminació que no deixa de ser una representació d\'un colectiu? Allí hi passa molta gent i és una oportunitat per sensibilitzar al poble. Ja comencen a posar pals a les rodes!.

nunus. Enviat el 1/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.