El CAR participa al Consorci per al Desenvolupament Científic de l'Esport creat pel govern


  • Comparteix:

Vista aèria del CAR de Sant Cugat

Vista aèria del CAR de Sant Cugat

El Centre d'Alt Rendiment esportiu de Sant Cugat (CAR) forma part del nou Consorci per al Desenvolupament Científic de l'Esport a Catalunya, creat pel govern de la Generalitat. L'organisme, vinculat al Parc Internacional de l'Esport ubicat a l'entorn del CAR, impulsarà la recerca i la innovació en el sector de l'esport.

El govern ha aprovat aquesta setmana la constitució del Consorci i el seu reglament. L'ens està participat per diverses administracions públiques i té com a finalitat impulsar la col·laboració en matèria de docència i recerca en l'àmbit de l'esport. L'objectiu de la Secretaria General de l'Esport, que promou el projecte, és que l'esport sigui també un motor d'impuls econòmic, promovent la inversió en aquest àmbit i estimulant la creació de llocs de treball.

El Consorci encaixa en la creació, anunciada fa uns mesos pel govern, de l'EsportParc Internacional de Catalunya, ubicat al costat del CAR de Sant Cugat. El projecte, pioner en l'àmbit internacional, pretén facilitar les sinèrgies entre el món del l'empresa, l'àmbit del coneixement i el sector de l'esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.