L'entitat santcugatenca Totes les Mans i la 'municipalidad' de Montevideo signen un conveni


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni

Moment de la signatura del conveni

L'entitat santcugatenca Totes les Mans i la 'municipalidad' de Montevideo d'Uruguai han signat un conveni conjunt. L'acord contempla la cessió de maquinària i instal·lacions a la planta envasadora i transformadora de llet de Montevideo amb la intenció de proporcionar recursos alimentaris a la regió. El conveni, que s'ha signat aquest dijous al vespre, suposa la culminació del projecte de creació del Parc d'Activitats Agropecuàries (PAGRO) al municipi uruguaià.

El projecte PARGO neix amb l'objectiu d'estimular la cria de petits animals per proporcionar a les famílies de Montevideo carn, llet i ous. Davant l'excedent de llet de cabra que es genera arran de la posada en marxa d'aquesta iniciativa, ara Totes les Mans ha cedit, amb el suport de l'Ajuntament, maquinària i instal·lacions per fer front a aquest excedent. El projecte també ha obtingut donacions dels ajuntaments de Sant Pere de Ribes i Castellbisbal.

El director general del Departament de Desenvolupament Econòmic i Integració Mundial de Montevideo, Luis Polakof, s'ha mostrat molt satisfet amb la signatura d'aquest conveni.

Luis Polakof

Estem molt agraïts a aquest projecte perquè ha permès avançar en una societat integrada i aconseguir que les famílies es puguin sustentar per elles mateixes.



La signatura del conveni ha tingut lloc aquest dijous al vespre a l'ajuntament. A l'acte hi ha assistit la presidenta de Totes les Mans, Assumpció Finet i la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.