Aquest dilluns arriba Llars Verdes a Mira-Sol, la Floresta i Sant Cugat


  • Comparteix:

El lema i logotip de Llars Verdes

El lema i logotip de Llars Verdes

L'organització Barnamil visita aquest dilluns Mira-sol, la Floresta i el centre de Sant Cugat per presentar el projecte Llars Verdes. Amb aquesta iniciativa, l'organització vol aconseguir un estalvi d'aigua i energia, així com una reducció del 5,2% de les emissions de diòxid de carboni.

Minimitzar l'impacte social i ambiental derivat de l'ús abusiu dels recursos limitats del planeta és el principal objectiu de l'organització. La tècnica ambiental de l'associació Barnamil, Júlia Mérida, explica la finalitat de l'associació.

Julia Mérida

Hem d'arribar al repte col·lectiu d'aconseguir reduir les emissions de CO2 un 5,2% i aconseguir un estalvi d'aigua del 8%.









Per fer un pas més per aconseguir-ho, es muntaran diferents tallers i activitats per a la població santcugatenca des d'aquest dilluns fins al mes de novembre. Aquestes consistiran en tres reunions de caràcter pràctic on els participants podran intercanviar experiències i propostes, tal com explica Mérida.

Julia Mérida

Les reunions tractaran de l'estalvi energètic en la calefacció, en temes elèctrics i en mobilitat sostenible.


L'associació posarà a disposició dels santcugatencs un servei tècnic per resoldre qualsevol dubte, així com un equip d'estalvi amb diferents elements que ajuden a reduir el consum a la llar.

Per participar als tallers és necessari inscriure's-hi de manera gratuïta, a les cases de cultura de Mira-sol, la Floresta i Sant Cugat, a llarsverdes@gmail.com o bé al telèfon 93.498.80.07.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.