'Per Sant Cugat: associa't, participa, decideix', lema de la Festa de Tardor

Festa de Tardor de l'edició anterior

Societat

Publicat el 3/oct/09 per Anna Berenguer

'Per Sant Cugat: associa't, participa i decideix' és el lema de la 34a edició de la Festa de Tardor. Aquest any la celebració centra la seva reivindicació en animar els santcugatencs a participar activament de la ciutat i tindrà l'exalcalde Àngel Casas i l'economista Arcadi Oliveres com a pregoners. Oliveres i Casas són col·laboradors de Cugat.cat.

La mostra d'entitats permet als santcugatencs conèixer més a fons les entitats locals. Sota el lema 'Per Sant Cugat: associa't, participa i decideix', la festa pretén animar la ciutadania a participar socialment i políticament a Sant Cugat. Ho explica José Manuel Casteleiro, un dels coordinadors de la Festa de Tardor, a Cugat.cat.

Jose Manuel Casteleiro

El rerefons del lema és engrescar la gent perquè pariticipi de la vida associativa i política de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Aquest any la Festa de Tardor donarà el tret de sortida el dia 6 de novembre amb el tradicional pregó a càrrec de l'exalcalde Àngel Casas i l'economista Arcadi Oliveres. El plat fort arribarà el diumenge amb la mostra d'entitats.

Tot i que la programació d'aquesta edició encara no està tancada, Casteleiro ha avançat a Cugat.cat alguna de les activitats més destacades.

Jose Manuel Casteleiro

Entre les activitats tindrem els Castellers de Sant Cugat que celebren la seva diada el dia 7 i possiblement les Joventuts Musicals portin un grup de Malawi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







De la seva banda, Casteleiro ha reiterat que totes les entitats han donat suport al lema d'enguany i que la discussió sobre una 'politització' del lema ha estat tancada.