Royo dedica el primer pregó de la Festa del Monestir a demanar millores pel barri


  • Comparteix:

La Festa del barri del Monestir ha començat aquest divendres per primera vegada amb la lectura d'un pregó. El president dels Geganters de Sant Cugat i caparrot de l'Any, Pere Royo, que ha estat el primer pregoner del barri, ha defensat la tasca de l'associació de veïns i ha reclamat millores pel barri.

Al so d'una traca, el barri del Monestir ha donat aquest divendres el tret de sortida a la seva 7a Festa. Fins diumenge el barri oferirà d'activitats i propostes lúdiques per gaudir d'aquesta celebració que ha tingut com a pregoner el president del Geganters de Sant Cugat, Pere Royo.

Royo ha dedicat el seu pregó a defensar el barri, la seva associació i demanar millores com la neteja dels carrers.

Pere Royo

Demanem que en un futur molt proper ens trobem els carrers més nets que ara. Demanar també que ens vegin com la resta dels barris de Sant Cugat.



El tret de sortida a la festa ha comptat amb representació dels diferents grups polítics i diverses entitats de la ciutat, així com de nombrosos veïns que s'ha aplegat a la plaça del Rei. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat les virtuts del barri.

Lluís Recoder

És un barri entranyable que està al cor de la ciutat. És antic i a la vegada jove. És un barri on en els últims anys s'han invertit molts diners.


Amb música, ball i concerts, el barri ha posat fi a la primera jornada de la seva festa. Les activitats infantils agafaran el relleu aquest dissabte al matí, així com una cercavila que comptarà amb caperrots, geganters, diables i el grup Karabassà. La tarda serà pels campionats esportius, l'animació infantil i el ball de nit. Tot plegat per convertir la 7a festa del barri del Monestir en un esdeveniment per a tots els públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.