HP tanca la 4a Diada Solidària amb rècord d'activitats sense ànim de lucre


  • Comparteix:

Cursa  solidària

Cursa solidària

El centre de Hewlett-Packard (HP) tanca la 4a Diada Solidària amb rècord d'activitats per recaptar fons per a iniciatives sense ànim de lucre. La jornada ha comptat amb l'assistència de més de 1.800 persones, que han participat a les diverses propostes lúdiques, solidàries i esportives que s'han organitzat per a l'ocasió. La diada d'enguany ha recaptat més de 20.000 euros que es destinaran a la creació d'una casa d'acollida al Congo i a la formació sobre la cura i la comercialització de la llet a l'Índia.

La jornada d'aquest dissabte ha estat protagonitzada per un gran número d'activitats solidàries que han organitzat diverses ONG. Més de 1.800 persones han participat en propostes com la cursa 'Guanya amb Solidaritat' i la paella popular, entre altres.

La directora de comunicació de Hewlett-Packard, Eva Blanco, fa una valoració molt positiva de la jornada.

Eva Blanco

Ha sigut la diada més solidària de totes. Tot el què hem fet ha estat absolutament solidari. Hem tingut 1800 persones i hem recollit més de 20.000 euros.


La 4a Diada Solidària, que està impulsada pels treballadors d'HP a Sant Cugat, té l'objectiu de recaptar fons per finançar iniciatives solidàries organitzades per algunes ONG. Enguany, els projectes guanyadors han estat la construcció d'una casa d'acollida a la ciutat de Goma per part de la fundació Castelldefels Solidari i una iniciativa per formar a les dones de l'Índia sobre la cura i la comercialització de la llet, impulsada per la Fundació Vicenç Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.