Comerciants i artesans sumen esforços per augmentar les vendes


  • Comparteix:

Els comerciants i artesants de la ciutat sumen esforços per combatre la crisi econòmica traient els seus productes al carrer. Des de roba i bijuteria fins a productes alimentaris, el 'Fora Stocks', el Mercat de Pagès i la Fira d'Artesans han ofert una gran varietat de productes en una jornada protagonitzada per una gran afluència de compradors. Les tres iniciatives han coincidit el mateix dissabte per primera vegada.

Des de la plaça Lluís Millet fins a la plaça del Rei, els comerciants i artesans han omplert l'eix de vianants amb ofertes i productes de temporada. El 'Fora Stocks', organitzat per la Federació d'Associacions de Comerciants, ha comptat amb una àmplia oferta on han predominat la roba i els complements. La iniciativa, on han participat gairebé 300 comerços, ha presentat diversos articles a preus rebaixats.

Els compradors han valorat molt positivament les tres iniciatives, tot i que també han fet referència a les limitacions que comporta la crisi econòmica.

Compradors

És una bona oportunitat: / Moltes coses, però hi ha pocs cèntims. / Avui també disposem d'un mercat medieval que està molt bé.


El Mercat de Pagès i la Fira d'Artesans han ampliat l'oferta comercial amb els seus productes. Els dos mercats, que s'han situat a l'entorn del Monestir, han comptat amb productes alimentaris, bijuteria i objectes de decoració, tot fet a mà i d'origen ecològic.


El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, creu que la coincidència de les tres iniciatives ha beneficiat tant a comerciants com a artesans.

Josep Lluís Galvany

Crec que ha afectat positivament, perquè com més coses hi hagi, més gent surt al carrer. Hi havia força compradors i botigues.


A més, l'organització del 'Fora Stocks' ha posat a la disposició dels més petits un autobús on s'han dut a terme activitats de dibuix i plastilina.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.