L'AVPF bufa 90 espelmes desitjant assolir la urbanització de tot el districte de la Floresta


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns i Propietaris la Floresta Pearson (APVF) ha celebrat el seu 90è aniversari amb poca participació. Els veïns han aprofitat per posar de manifest totes aquelles mancances que encara té el districte. L'alcalde, que també ha fet acte de presència a la celebració, ha respost les crítiques argumentant les nombroses actuacions que ja s'han fet i explicant que 'qui viu a prop de la natura ja sap que tindrà uns inconvenients urbanístics i de comunicació'.

La junta s'ha mostrat decebuda per la poca assistència que hi ha hagut a la festa, ja que només una setantena de florestants s'han acostat al local a celebrar els 90 anys de l'entitat.

El president de l'AVPF, Iñaki Reixach, ha volgut transmetre a l'alcalde el seu desengany arran de la manca d'urbanització i de la poca seguretat a l'estació de la Floresta.

Reixach ha expressat les seves queixes sobre la urbanització del districte a Cugat.cat.

Iñaki Reixach

Cal acabar d'urbanitzar els sectors promesos per l'alcalde, que encara estan pendents des de 1997. No és una tasca senzilla, però s'ha de fer.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha respost les reivindicacions amb nombrosos exemples de totes les actuacions materialitzades al districte en els últims anys. Tot i així, ha afegit que els avantatges naturals que els proporciona l'orografia florestana també comporta altres inconvenients difícils de solucionar, ja sigui perquè suposen un alt cost econòmic o perquè sobrepassen les competències de l'Ajuntament.

Lluís Recoder

No hem trobat una via de diàleg adequada. Però tampoc es pot pretendre viure al mig del bosc i tenir alhora tots els serveis al costat.


Les portes obertes al local de l'entitat amb la mostra dels documents més antics de tots aquests anys d'història del districte; una xerrada sobre història, fets destacats i anècdotes de la vida associativa i un piscolabis final han estat les activitats més destacades d'aquesta commemoració dels 90 anys d'existència de l'Associació de Veïns i Propietaris la Floresta Pearson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.