La 7a Festa barri del Monestir converteix els més petits en protagonistes


Temes relacionats

Royo dedica el primer pregó de la Festa del Monestir a demanar millores pel barri ( 3/oct/09)


  • Comparteix:

La 7a festa del barri del Monestir centra el gruix d'activitats en els més petits convertint-los en protagonistes de la segona jornada festiva. La festa té com objectiu cohesionar els veïns d'un barri que aplega ciutadans de diferents orígens.

La 7a festa del barri del Monestir ha donat el tret de sortida aquest dijous amb una exposició de maquetes i pintura. L'inici oficial ha estat de la mà del pregó a càrrec de Pere Royo. Una xocolatada, la degustació popular de diferents cultures i música en viu han estat les activitats més destacades de divendres.

El president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir, Andrés Ares, explica la importància de celebrar la festa del barri.

Andrés Ares

Creiem que aquesta festa és important perquè és un barri que acull diferents cultures. Serveix de cohesió entre diferents persones i civilitzacions i per això és diferent a la resta dels barris.



Els nens però s'han convertit en els protagonistes de la festa gràcies a l'animació infantil, la cercavila de caparrots, gegants i diables i els inflables.

participants

M'han regalat una gorra, una samarreta, caramels i un boli. / És molt divertit. / M'ha agradat per les cançons i per tota la gent que ha cantat i ballat.




Diumenge serà el torn de l'entrega de premis dels tornejos que han anat lliurant-se al llarg del cap de setmana i de la paella popular als Jardins de Sant Francesc. Com ja és tradicional, les havaneres i el rom cremat posaran punt i final a la festa d'un dels barris més antics de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.