Milers de santcugatencs omplen els carrers i passegen entre les parades de roses i llibres


  • Comparteix:

Una de les parades de Sant Jordi instal·lades a la plaça d'Octavià

Una de les parades de Sant Jordi instal·lades a la plaça d'Octavià

Milers de santcugatencs s'ha bolcat al carrer amb la celebració de la diada de Sant Jordi. A banda de les tradicionals parades de roses i llibres, les diferents entitats i grups de cultura tradicional de la ciutat han organitzat nombroses activitats d'animació amb la finalitat d'afegir-se a la festa i celebrar l'acabament del procés de vianantització dels carrers del centre.

Durant tot el dia de Sant Jordi els carrers de la ciutat han registrat un anar i venir constant de gent que passejava i remenava entre les dotzenes de paradetes que es van instal·lar als principals carrers del centre. La finalització de la vianantització dels carrers ha estat motiu de doble celebració. És per això que els diferents carrers i places han acollit actes d'animació infantil i tres cercaviles que han recorregut el centre per reunir-se posteriorment a la plaça d'Octavià. En aquest indret també s'han donat cita entitats com la Plataforma Aturem la Guerra o la secció local d'Intermón Oxfam, que han volgut instal·lar la seva parada juntament amb els llibreters i floristes. Francesc Jaumà, d'Aturem la Guerra, ens explica l'objectiu del seu estand.

Francesc Jaumà

Amb aquesta parada volem que no es perdi en la memòria tot el que ha fet la Plataforma Aturem la Guerra durant el conflicte a l'Iraq


Durant la diada també hi ha hagut espai per al teatre amb la representació de l'obra, 'Per Sant Jordi, un somriure' a càrrec de Marcel Gros; i per la música, amb la ballada de Sardanes de la Cobla Principal de Llobregat. L'alcalde Lluís Recoder ha destacat la gran participació dels santcugatencs en totes les activitats.

Lluís Recoder

Com cada any hi hagut un esperit cívic de catalanitat i la gent ha sortit al carrer per gaudir de la festa


L'afluència de ciutadans als carrers ha estat continua durant tot el dia però especialment a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.