La gent gran gaudeix del seu dia fent esport i jocs tradicionals


  • Comparteix:

Centenars de persones de totes les edats s'han acostat aquest dissabte a la tarda a l'entorn del Monestir per celebrar la Festa de la Gent Gran. El joc, l'activitat física i l'esport ha estat el lema d'enguany, que ha traslladat els protagonistes als jocs de la seva infància i els ha conscienciat de la importància de seguir fent esport a la seva edat. Els organitzadors de la festa, l'Ajuntament i la Taula de la Gent Gran, s'han mostrat satisfets amb la resposta dels més joves que han volgut acompanyar la gent gran en el seu dia.

La festa, que ha commemorat el Dia Internacional de la Gent Gran, ha comptat amb tres espais que han permès als més grans experimentar les diferents vessants de l'activitat física. Les activitats dirigides de pilates, tai-txí i educació postural els han ofert un tast d'aquelles propostes que els ofereixen els casals i les instal·lacions esportives municipals. L'espai dels jocs els ha traslladat a la seva infància amb joguines tradicionals com les xapes, el futbol amb botons i els patacons, entre d'altres. Finalment, l'espai dels esports tradicionals els ha fet gaudir de competicions de bitlles i de petanca.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha compartit la diada amb la gent gran de la ciutat i ha destacat la importància que aquest col·lectiu conegui les propostes esportives que els hi proposen les diferents entitats de la ciutat.

Lluís Recoder

Hem volgut centrar la festa al voltant de l'esport. Normalment la gent gran associada a casals i entitats ja els animen a fer esport però per als altres els hi hem volgut acostar l'esport al carrer.




De la seva banda, la gent gran s'ha mostrat molt entusiasmada amb totes les propostes que els hi han preparat.

Participants

Fantàstic, molt ben organitzat. / Perfecte, he trobat joguines de quan era petita. / A nosaltres ens fa reviure, ens demostren que estan per nosaltres. / Que vegin que els vells també estem en forma.





La Coral Tardor de la Floresta, formada per la gent gran del districte, ha fet un concert per posar el punt i final a la Festa de la Gent Gran.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.