Troben en bon estat la dona desapareguda a la Floresta després d'11 hores de recerca


Temes relacionats

Troben en bon estat la dona desapareguda a la Floresta aquest dimarts al vespre (11/feb/09)


  • Comparteix:

Imatge del febrer passat quan un altre dispositiu va estar buscant la mateixa dona

Imatge del febrer passat quan un altre dispositiu va estar buscant la mateixa dona

La policia ha trobat aquest dimecres, a les nou del matí, la dona d'avançada edat que havia desaparegut la nit abans a la Floresta. La dona es troba en bon estat de salut, tot i que la Creu Roja l'ha traslladat al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Cugat per fer-li un reconeixement mèdic. El dispositiu de recerca, format per 50 persones, l'ha trobat a prop de la via dels FGC a la zona de Can Borrull.

Uns nois han localitzat la desapareguda a tocar de la via de ferrocarril, a la zona de Can Borrull. En veure els nois i la dona, un tren que circulava per la línia s'ha aturat i els ha transportat fins a l'estació dels FGC de la Floresta. Allà, el dispositiu d'emergència desplegat 11 hores abans l'ha rebut i la Creu Roja l'ha traslladat al CAP per fer-li un reconeixement mèdic.

En les tasques de recerca hi han participat efectius de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat, a més de voluntaris de l'ADF i Protecció Civil.

La mateixa dona ja va desaparèixer el febrer passat i després d'hores d'angoixa el dispositiu especial també la va trobar a primera hora del matí en bon estat de salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.