Troben en bon estat la dona desapareguda a la Floresta després d'11 hores de recerca

Imatge del febrer passat quan un altre dispositiu va estar buscant la mateixa dona

Societat

Publicat el 7/oct/09 per Mar Castro

La policia ha trobat aquest dimecres, a les nou del matí, la dona d'avançada edat que havia desaparegut la nit abans a la Floresta. La dona es troba en bon estat de salut, tot i que la Creu Roja l'ha traslladat al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Cugat per fer-li un reconeixement mèdic. El dispositiu de recerca, format per 50 persones, l'ha trobat a prop de la via dels FGC a la zona de Can Borrull.

Uns nois han localitzat la desapareguda a tocar de la via de ferrocarril, a la zona de Can Borrull. En veure els nois i la dona, un tren que circulava per la línia s'ha aturat i els ha transportat fins a l'estació dels FGC de la Floresta. Allà, el dispositiu d'emergència desplegat 11 hores abans l'ha rebut i la Creu Roja l'ha traslladat al CAP per fer-li un reconeixement mèdic.

En les tasques de recerca hi han participat efectius de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat, a més de voluntaris de l'ADF i Protecció Civil.

La mateixa dona ja va desaparèixer el febrer passat i després d'hores d'angoixa el dispositiu especial també la va trobar a primera hora del matí en bon estat de salut.