Agrupacions veïnals comparteixen que la FAV viu 'un mal moment'


  • Comparteix:

Una manifestació de la FAV davant de l'Ajuntament

Una manifestació de la FAV davant de l'Ajuntament

Les agrupacions veïnals atribueixen el 'mal moment' de la Federació d'Associacions de Veïns (FAV) a la manca de participació d'entitats i ciutadania, i a la falta de resposta de l'Ajuntament als problemes de la ciutat. Algunes de les entitats aposten per canviar alguns aspectes de la federació per millorar-ne el funcionament.

Diferents associacions de veïns comparteixen que la FAV viu un 'mal moment', tal com va assegurar el seu president, Manel Sánchez, en una entrevista a Cugat.cat.

El president de l'associació de veïns del barri del Monestir, Andrés Ares, diu que la federació pateix 'problemes d'organització i horaris'. En aquest sentit, Ares fa una crida a la ciutadania perquè s'impliqui en les entitats veïnals. Ho ha dit a Cugat.cat.

Andrés Ares

Hem de fer pinya a la federació i és lamentable que algunes associacions no hi vulguin participar.



El president de l'associació veïnal de l'Eixample Sud, José Luis Esponera, creu que la relació entre les associacions i la FAV amb l'Ajuntament no és productiva.

José Luis Esponera

Ens trobem amb una manca de resultats per part de l'Ajuntament, cosa que fa inútil el paper de les associacions



Els seus homòlegs de les associacions veïnals de les Planes i de Centre Estació, i el tresorer de Can Casulleres, coincideixen a afirmar que el principal problema del 'mal moment' de la FAV és la poca implicació ciutadana. Ho explica el president de l'associació de les Planes, Vicenç Valls.

Vicenç Valls

Si no és que és un acte lúdic, no hi ha presència dels veïns en els actes de l'associació



Tot i això, les associacions creuen que la federació no pot desaparèixer ja que és 'un punt d'unió entre totes' que aglutina les necessitats i voluntats de cada entitat. Malgrat aquesta visió, algunes d'elles es decanten per optimitzar-ne el rendiment impulsant millores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.