El Pla Local de Joventut fa un pas més amb la diagnosi de la situació juvenil de la ciutat


  • Comparteix:

Els joves poden participar al pla a través del Fòrum Jove del dia 24 d'aquest mes

Els joves poden participar al pla a través del Fòrum Jove del dia 24 d'aquest mes

El Pla Local de Joventut 2009-2011 comença a caminar amb la finalització de la diagnosi de la realitat juvenil de la ciutat. El document, elaborat per l'empresa Carpa d'Eines, servirà per concretar les línies d'actuació municipals en matèria juvenil dels propers dos anys i es debatrà d'aquí a 15 dies en un fòrum al Casal de Joves TorreBlanca.

Per elaborar la diagnosi que servirà per elaborar el Pla Local de Joventut, s'han estudiat diversos àmbits que afecten els joves de la ciutat. L'habitatge, la feina, les infraestructures, l'oci, la participació i l'educació són algunes de les qüestions que s'han analitzat per determinar els serveis i els aspectes que cal potenciar fins al 2011. Les dades s'han extret de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), del padró municipal i altres fons sectorials, així com d'entrevistes i enquestes als joves locals.

La diagnosi es podrà consultar a partir de divendres que ve al Casal de Joves TorreBlanca, on d'aquí a dues setmanes tindrà lloc el Fòrum Jove perquè els joves de la ciutat puguin aportar les seves propostes al pla.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha explicat que la diagnosi no ha sorprès i que marcarà unes línies d'actuació semblants al pla de joventut que s'ha aplicat fins ara. Són declaracions a Cugat.cat.

Esther Salat

El resultat de la diagnosi és similar a la majoria de ciutats de les nostres característiques i té una continuïtat amb l'anterior pla local de joventut.


La Carpa d'Eines, una empresa especialitzada en el sector, ha dut a terme l'estudi a través d'un acord del Consell Comarcal del Vallès Occidental amb l'Ajuntament i tres municipis més de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.