Josep Poveda (Fundació MP): 'L'obra i la figura de Manuel de Pedrolo està oblidada i l'hem de recuperar'


  • Comparteix:

El president de la Fundació Manuel de Pedrolo, Josep Poveda, assegura que la figura de l'escriptor que dóna nom a l'entitat és més necessària que mai i que cal recuperar-la a la societat d'avui dia. Poveda ha explicat en un homenatge a l'autor aquest dijous al Terra Dolça que Pedrolo estaria molt decebut amb la situació actual del país però que lluitaria per canviar-la. El doctor en Sociologia i Història Xavier Ferré ha acompanyat Poveda en la ponència i la directora de teatre Teresa Canas ha llegit poemes de l'homenatjat.

El president de la Fundació Manuel de Pedrolo ha reivindicat la figura, l'obra i el pensament de Manuel de Pedrolo com a referent i ha recordat la importància de mantenir-lo viu. Escoltem Josep Poveda.

Josep Poveda

Intentem recuperar la figura i l'obra de Pedrolo lligades a la defensa de la literatura i la llengua. És un autor molt necessari actualment.



Poveda ha explicat que Pedrolo va morir decebut amb la situació política del país i que avui dia continuaria lluitant amb un 'pessimisme realista', però gens derrotista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.