L'Ajuntament diu que ni consistoris ni famílies han d'assumir despeses derivades del nou calendari


Temes relacionats

La comunitat educativa local dóna suport, amb condicions, a la proposta de nou calendari escolar ( 9/oct/09)


  • Comparteix:

Amb la remodelació, els nens començarien el curs abans

Amb la remodelació, els nens començarien el curs abans

L'Ajuntament demana al govern que abans d'aprovar el nou calendari escolar aclareixi com es finançaran les alternatives per acollir els alumnes durant la setmana festiva de febrer. El consistori creu que la responsabilitat i les despeses d'organitzar activitats no poden recaure en les famílies ni en les AMPA ni tampoc en els Ajuntaments.

La remodelació del calendari escolar que ha plantejat el departament d'Educació mou una setmana de vacances del setembre al febrer. La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, creu que abans d'aprovar la proposta cal pensar molt bé quines conseqüències se'n deriven.

Són declaracions a Cugat.cat.

Esther Salat

El plantejament és que la responsablitat de fer alternatives amb la setmana blanca no pot recaure en les famílies ni en les AMPA ni en els Ajuntaments.



A part de les despeses, l'organització dels professors i monitors que portarien a terme les activitats de lleure durant la setmana festiva també preocupa el consistori, tal com explica Salat.

Esther Salat

L'educació en el lleure a l'estiu i per Setmana Santa es nodreix dels monitors, que la majoria són estudiants d'universitat i al febrer estan a classe.




Amb el nou calendari escolar, els alumnes de la ciutat començarien les classes el 7 de setembre de l'any que ve i tindrien una setmana de vacances al febrer, encara per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.