L'Ajuntament organitza sessions de benvinguda als nous residents per oferir-los una 'porta d'entrada'


  • Comparteix:

'Una porta d'entrada' és com es presenta l'Ajuntament i els actes de les sessions

'Una porta d'entrada' és com es presenta l'Ajuntament i els actes de les sessions

L'Ajuntament oferirà sessions de benvinguda per a nous residents per aproximar el paper de les institucions locals a les persones que s'acabin d'empadronar a la ciutat i presentar-los tots els serveis que ofereix Sant Cugat. La primera sessió se celebrarà de forma extraordinària al Teatre-Auditori dissabte de la setmana vinent.

Una 'porta d'entrada' és el sinònim que ha utilitzat la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, per parlar de les sessions de benvinguda per a nous residents que organitza l'Ajuntament. L'objectiu d'aquestes xerrades és aconseguir que les persones que s'acaben d'empadronar a la ciutat tinguin clars els serveis dels quals disposen a la ciutat i que es familiaritzin amb l'Ajuntament.

Després d'estudiar les diferents tipologies de nous residents que arriben a la ciutat i de pensar quina és la manera més acollidora de rebre'ls, s'han elaborat les sessions amb l'objectiu que siguin 'un acte poc institucional, molt didàctic i simple', tal com ha explicat Pellicer.

Susanna Pellicer

Què ofereix l'Ajuntament i quin recorregut han de dur a terme els nous residents després de les sessions són els objectius principals.


Les sessions estaran formades per una benvinguda de l'alcalde, la projecció d'un vídeo, la presentació dels serveis i un refrigeri. Totes aquelles persones que s'empadronin a Sant Cugat, rebran automàticament una invitació per a una de les sessions. Se'n celebraran dues o tres cada any. La primera serà dissabte vinent a dos quarts de vuit al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.