L'Ajuntament organitza sessions de benvinguda als nous residents per oferir-los una 'porta d'entrada'

'Una porta d'entrada' és com es presenta l'Ajuntament i els actes de les sessions

Societat

Publicat el 9/oct/09 per Jaume Blanche

L'Ajuntament oferirà sessions de benvinguda per a nous residents per aproximar el paper de les institucions locals a les persones que s'acabin d'empadronar a la ciutat i presentar-los tots els serveis que ofereix Sant Cugat. La primera sessió se celebrarà de forma extraordinària al Teatre-Auditori dissabte de la setmana vinent.

Una 'porta d'entrada' és el sinònim que ha utilitzat la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, per parlar de les sessions de benvinguda per a nous residents que organitza l'Ajuntament. L'objectiu d'aquestes xerrades és aconseguir que les persones que s'acaben d'empadronar a la ciutat tinguin clars els serveis dels quals disposen a la ciutat i que es familiaritzin amb l'Ajuntament.

Després d'estudiar les diferents tipologies de nous residents que arriben a la ciutat i de pensar quina és la manera més acollidora de rebre'ls, s'han elaborat les sessions amb l'objectiu que siguin 'un acte poc institucional, molt didàctic i simple', tal com ha explicat Pellicer.

Susanna Pellicer

Què ofereix l'Ajuntament i quin recorregut han de dur a terme els nous residents després de les sessions són els objectius principals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les sessions estaran formades per una benvinguda de l'alcalde, la projecció d'un vídeo, la presentació dels serveis i un refrigeri. Totes aquelles persones que s'empadronin a Sant Cugat, rebran automàticament una invitació per a una de les sessions. Se'n celebraran dues o tres cada any. La primera serà dissabte vinent a dos quarts de vuit al Teatre-Auditori.