L'Ajuntament assegura que treballa per habilitar espais de difusió d'activitats culturals


Temes relacionats

Embarguen l'habitatge del propietari de la Canals Galeria d'Art per penjar cartells (13/oct/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu sobre cartells penjats a la ciutat

Imatge d'arxiu sobre cartells penjats a la ciutat

L'Ajuntament reconeix la falta d'espai de difusió d'activitats culturals a la ciutat i assegura que hi està treballant, tot i que la resolució s'està allargant a causa de la crisi. El tinent d'alcalde de Cultura ho ha explicat a Cugat.cat en conèixer la situació del propietari de la Canals Galeria d'Art, que ha vist com la Diputació de Barcelona li embarga l'habitatge familiar per no pagar unes multes imposades per penjar cartells d'exposicions a la ciutat. Xavier Escura ha mostrat la seva solidaritat amb Josep Canals, tot i que creu que l'embargament s'escapa de la seva competència.

El tinent d'alcalde de Cultura s'ha mostrat sorprès per l'amenaça de l'embargament i ha afirmat que ignora la quantitat de multes que poden estar impagades. Escura ha explicat que Josep Canals té prevista una reunió amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, per tractar la qüestió.

En declaracions a Cugat.cat, el titular de l'àrea de Cultura afirma que estan posant fil a l'agulla per ubicar espais de difusió d'activitats culturals a la ciutat.

Xavier Escura

És un tema obert i reconegut, hi estem treballant tot i que s'ha aturat per la crisi.



Escura ha assegurat que Canals té tot el suport de l'àrea de Cultura però que les sancions s'escapen de la seva competència.

Xavier Escura

El senyor Canals sap que té un suport i no es pot queixar, però les multes s'escapen de la meva competència.



A més, el tinent d'alcalde de Cultura ha destacat que l'Ajuntament ja fa un esforç per mantenir subvencions d'altres administracions pels agents culturals de la ciutat i que, quan aquests deixen de percebre els ajuts, el consistori no pot fer un sobreesforç per omplir aquest buit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.