Comença una recollida d'aliments a Sant Cugat per a persones en situació de necessitat


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació de la campanya

Roda de premsa de presentació de la campanya

La Fundació Banc d'Aliments de Catalunya i l'Obra Social Caixa Sabadell inicien avui una campanya de recollida d'aliments bàsics per ajudar mig milió de catalans en situació de necessitat. Els santcugatencs que vulguin col·laborar amb 'El gran repte d'aliments a Catalunya' poden donar productes de primera necessitat a diferents establiments com Caprabo i Eroski i a les oficines de Caixa Sabadell. La iniciativa, que vol recollir 200.000 quilos de comestibles bàsics, finalitzarà divendres.

La campanya, 'El gran repte d'aliments a Catalunya', pretén ajudar els 500.000 catalans més necessitats aconseguint la màxima aportació ciutadana d'aliments. L'organització s'ha marcat arribar als 200.000 quilos de llegums, arròs i pasta, entre d'altres comestibles de primera necessitat. D'aquesta manera, volen sensibilitzar els catalans sobre la situació actual de pobresa alimentària al país.

La recollida d'aliments es farà per mitjà de les entitats benèfiques vinculades al Banc d'Aliments, a les oficines de Caixa Sabadell, en algunes escoles i associacions, així com en altres establiments d'alimentació com Caprabo i Eroski.

El cantautor Joan Manuel Serrat i el cuiner Ismael Prados són les cares visibles d'aquesta campanya que coincideix amb el Dia Internacional Mundial de l'Alimentació i el Dia Internacional de l'Eradicació de la Pobresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.