El pont fa caure les vendes a Sant Cugat


  • Comparteix:

Poca afluència de gent a l'eix de vianants

Poca afluència de gent a l'eix de vianants

El pont del Pilar ha fet caure les vendes als comerços de Sant Cugat. Així ho han afirmat alguns botiguers, que destaquen la poca afluència de compradors a l'eix de vianants durant aquests dies. Els comerciants també atribueixen la disminució de les vendes a la crisi econòmica, un dels motius pels quals la gent ha decidit quedar-se a la ciutat els dies de festa.

Els comerciants de l'eix de vianants diuen haver notat una caiguda significativa de les vendes durant aquest dissabte. Els botiguers, però, posen èmfasi en l'efecte de la crisi econòmica, que també influeix en l'hora de gastar.

En declaracions a Cugat.cat, alguns comerciants expliquen que aquest dissabte hi ha hagut poc moviment de gent a l'eix de vianants.

Comerciants

Hi ha poca gent al poble. / És un dissabte més fluix. / Hi ha menys gent, la gent marxa. / HI ha un moviment bastant tranquil, no sé si pel pont o perquè la gent no gasta.


D'altra banda, els santcugatencs que han optat per quedar-se a la ciutat ho han fet per raons diverses. La crisi econòmica n'és un motiu important, però també destaquen les causes familiars i laborals.



Vianants

Per situacions econòmiques. / Una raó és l'econòmica. / El nostre nét ve a passar uns dies amb nosaltres. / Perquè volia descansar.


Alguns vianants també han decidit aprofitar aquests dies per descansar a la ciutat i n'han valorat la tranquil·litat que s'hi respira.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.