Cugat.cat supera els 12.500 usuaris al setembre i augmenta la seva penetració fins el 16%


Temes relacionats

Cugat.cat és el primer portal d'informació local en català (27/ago/09)


  • Comparteix:

La web supera records d'audiència

La web supera records d'audiència

La web de Cugat.cat supera els 12.500 usuaris al setembre i es consolida com el portal d'informació local en català de referència a la xarxa. Segons dades de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), l'ens que s'encarrega de controlar les audiències dels mitjans de comunicació, Cugat.cat té una penetració de més d'un 16% de la població santcugatenca, que és el seu principal públic objectiu.

En l'últim mes el portal informatiu Cugat.cat ha batut els seus propis rècords d'audiència. En aquest temps, 12.537 usuaris únics s'hi han connectat per accedir a Cugat diari, Cugat ràdio i Cugat tv, un 79% més que el mes anterior. Els usuaris han fet en aquest període més de 26.075 visites i han accedit a prop de 70.000 pàgines.

Aquestes dades, certificades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), consoliden Cugat.cat com el portal d'informació local en català més visitat, i el setzè de tots els escrits exclusivament en català, en un rànquing que encapçalen Vilaweb.cat, l'Avui.cat i el 3cat24.cat.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha dit que l'augment d'usuaris és una dada molt positiva per al grup de comunicació multimèdia.

Mònica Lablanca

Posa de manifest que arribem a tots els santcugatencs i santcugatenques. Anem ben encaminats per complir el nostre objectiu: ser un servei per a la ciutadania.


La penetració de Cugat.cat sobre el seu principal públic objectiu, que és la població santcugatenca, està per sobre del 16% amb les dades de setembre.

Al juliol, primer mes controlat per l'OJD, Cugat.cat va registrar més de 9.500 usuaris únics. A l'agost, l'audiència del portal informatiu es va situar per sobre dels 7.000.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Felicitats! Bona feina!

santcugatenc. Enviat el 13/oct/09


Felicitats a tot l'equip! :-)

Quim. Enviat el 13/oct/09


Moltes felicitats a tot l\'equip! Endavant!

Damià. Enviat el 13/oct/09


Por causas laborales, vivo fuera de Sant Cugat desde hace un año. Gracias a vosotros sigo el día a día de mi ciudad en línea. Seguir la actualidad de mi ciudad a cuatro horas de vuelo no tiene precio. Gracias.

De Sant Cugat. Enviat el 13/oct/09


Fins fa poc no coneixia aquest mtijà, però l'altre dia vaig anar a la presntació del meu fil als eqips del Sant Cugat i em van dir que la trobaria a internet. La vaig mirar i m va agradar molt. Li vaig poassar a la meva mare i àvia del meu fill. Va estar encantada. Gracias

Daniel. Enviat el 14/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.