Cugat.cat supera els 12.500 usuaris al setembre i augmenta la seva penetració fins el 16%

La web supera records d'audiència

Societat

Publicat el 13/oct/09 per Miquel Herrada

La web de Cugat.cat supera els 12.500 usuaris al setembre i es consolida com el portal d'informació local en català de referència a la xarxa. Segons dades de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), l'ens que s'encarrega de controlar les audiències dels mitjans de comunicació, Cugat.cat té una penetració de més d'un 16% de la població santcugatenca, que és el seu principal públic objectiu.

En l'últim mes el portal informatiu Cugat.cat ha batut els seus propis rècords d'audiència. En aquest temps, 12.537 usuaris únics s'hi han connectat per accedir a Cugat diari, Cugat ràdio i Cugat tv, un 79% més que el mes anterior. Els usuaris han fet en aquest període més de 26.075 visites i han accedit a prop de 70.000 pàgines.

Aquestes dades, certificades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), consoliden Cugat.cat com el portal d'informació local en català més visitat, i el setzè de tots els escrits exclusivament en català, en un rànquing que encapçalen Vilaweb.cat, l'Avui.cat i el 3cat24.cat.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha dit que l'augment d'usuaris és una dada molt positiva per al grup de comunicació multimèdia.

Mònica Lablanca

Posa de manifest que arribem a tots els santcugatencs i santcugatenques. Anem ben encaminats per complir el nostre objectiu: ser un servei per a la ciutadania.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La penetració de Cugat.cat sobre el seu principal públic objectiu, que és la població santcugatenca, està per sobre del 16% amb les dades de setembre.

Al juliol, primer mes controlat per l'OJD, Cugat.cat va registrar més de 9.500 usuaris únics. A l'agost, l'audiència del portal informatiu es va situar per sobre dels 7.000.