L'alcalde Recoder presideix l'acte de presentació del Centre Cívic-Casal de Gent Gran de les Planes

Societat

Publicat el 26/abr/03 per Esteve

L'alcalde Lluís Recoder ha presidit l'acte de presentació del nou Centre Cívic-Casal de Gent Gran de les Planes, que permetrà ampliar les activitats de la gent gran del barri. L'alcalde ha anunciat que els projectes de l'Ajuntament pel districte passen ara per aconseguir un edifici més pel Centre Cívic, que permetrà ampliar l'espai actual.

El nou Casal compta amb més de 400 metres quadrats i ha suposat una inversió de 480.000 euros. L'edifici permetrà que les activitat del Casal, que fins ara es feien al Centre Cívic únicament un dia a la setmana, es puguin dur a terme diàriament. Lluís Recoder ha explicat que Sant Cugat tenia un deute històric amb Les Planes, i especialment amb la seva gent gran, que representa una part molt important de la població del districte:

Lluís Recoder

Aquest era un compromís meu amb els avis de les Planes


Centenars de persones han estrenat, en el primer dia de funcionament, aquest local que compta amb sales polivalent, una sala d'actes i unes vistes de Collserola immillorables. Segons el president del Racó de l'Amistat, Manuel Centeno, amb aquest nou casal i les millores que s'han fet els últims 3 anys, Les Planes comença a ser, realment, un districte més de Sant Cugat.

Manuel Camacho

Les Planes ha guanyat un 200 per cent


L'alcalde ha reiterat el seu compromís d'ampliar el centre cívic, que passa per adquirir un edifici proper. Recoder ha explicat que el projecte es va haver d'aturar mentre es construïa el nou Casal d'Avis, però que ara serà novament una prioritat de l'Ajuntament.