Torna la Mostra de Teatre de Valldoreix amb el grup Espiral


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior de la mostra

Imatge d'una edició anterior de la mostra

La Mostra de Teatre de Valldoreix arriba a la 16a edició amb cinc representacions que ha programat el grup de teatre Espiral. 'El cementiri de Sant Roc', d'Elisa Crehuet, serà la primera obra en pujar a l'escenari del Casal de Cultura del territori aquest diumenge per inaugurar la mostra, que s'allargarà un mes.

Diumenge de la setmana que ve serà el torn del grup Punt i Seguit amb l'obra 'El quadre', mentre que el primer diumenge de novembre el grup de teatre Nyoca donarà vida a 'Una taula per sis'. La setmana següent, l'adaptació teatral de l'obra d'Edgar Alan Poe 'Els assassinats del carrer de la Morgue' prendran forma de la mà d'un monòleg d'Oriol Genís del grup L'Arrencacors, mentre que el muntatge 'Porcel' tancarà el cicle en una doble sessió de tarda i nit el 14 i 15 de novembre. La cloenda està dedicada al desaparegut escriptor que residia a Valldoreix Baltasar Porcel i consisteix en una selecció dels seus textos de teatre a càrrec de la directora del grup Espiral, Trini Escrihuela.

Ho explica la mateixa directora a Cugat.cat.

Trini Escrihuela

Quan va morir ja vam pensar que volíem fer alguna cosa per ell, que havia col·laborat amb nosaltres.


Àngels Aregall i Joan Camps reflexionaran sobre la mort amb humor en el muntatge d'Elisa Crehuet 'El cementiri de Sant Roc' del grup de teatre El Gall, que es podrà veure diumenge a les set al Casal de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.