La fundació puntCAT organitza un concurs de rap per als alumnes de secundària


  • Comparteix:

puntCAT organitza un concurs de rap

puntCAT organitza un concurs de rap

La fundació puntCAT, amb seu a la ciutat, organitza un concurs de hip hop per als alumnes de secundària del país. Els estudiants hauran de compondre les seves cançons i penjar-les al web Hip-hop.cat, que pretén convertir-se en la referència d'aquest estil de música en català.

Els alumnes de secundària tenen l'oportunitat, ara, de jugar amb la llengua i la música i compondre els seus propis temes, presentant-los al concurs organitzat per la fundació puntCAT. El concurs està impulsat per la revista 'Enderrock', el festival Hipnotik i la productora Propaganda pel fet!.

De tots els temes presentats al web, un equip de músics i especialistes en seleccionaran els 50 millors, que passaran a la segona fase, on cantaran en directe a les Cases de Música Popular d'arreu del territori. D'aquests, 10 passaran a la següent fase, on hauran d'interpretar el seu tema en el context del festival de música Hipnotik.

Totes les escoles del país rebran la informació per inscriure's al concurs, tot i que és possible fer-ho directament al web Hip-hop.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.