Una gran festa posarà punt final a les celebracions del 25è aniversari del CEIP Collserola


  • Comparteix:

Els nens i nenes podran participar en diferents activitats

Els nens i nenes podran participar en diferents activitats

El CEIP Collserola tancarà els actes del 25è aniversari amb una gran festa dissabte de la setmana vinent. Una xocolatada, jocs, concerts i activitats per a grans i petits protagonitzaran la celebració que començarà a partir de dos quarts de deu del matí. El centre vol implicar tothom que d'una manera o altra hagi participat en aquest quart de segle del centre educatiu.

Les activitats començaran a dos quarts de deu del matí i inclouran una xocolatada, jocs infantils i un concert de les corals infantil i d'adults de l'escola. A la una del migdia, diverses entitats de la ciutat se sumaran a una cercavila que també comptarà amb els gegants de l'escola, la Collserolina i el Tallerín.

Els organitzadors de la festa pretenen que tothom que hagi passat per l'escola, tant com a alumnes com mestres, participin d'aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.